Vacature: Ervaren Trainer

JIJ!

Ervaren Trainer

Regio: Zuid – Holland

Vestiging locatie: Rijswijk

Specialisatie:

  • Communicatie
  • Persoonlijke Effectiviteit
  • Leiderschap
  • HRM
  • Verkoop

Certificering: 

  • Diploma’s 
  • Certificaten 

 

Wie ben je

Je bent een (freelance) trainer die naast een gedegen opleiding je sporen hebt verdiend in de praktijk. Je bent een trainer die het verschil kan én wil maken, die zich weet te onderscheiden door op een passievolle manier hun kennis over te brengen. Wanneer je jezelf herkent nodigen wij je graag uit te reageren.

Hoe je werkt

Uitstekende communicatieve en didactische vaardigheden.
Een passievolle professional, klantvriendelijk met een sterke focus op resultaat

Jouw ervaring

Minimaal HBO/WO opleidingsniveau, bij voorkeur aangevuld met een trainersopleiding.

Minimaal 3 jaar ervaring in het verzorgen van trainingen op het gebied van Communicatie, Persoonlijke Effectiviteit, Leiderschap, HRM en Verkoop (zonder deze ervaring willen we je vriendelijk vragen, gezien de hoeveelheid sollicitaties, niet te reageren).

Minimaal 1 jaar ervaring met het geven van open trainingen is een vereiste.

Een expert binnen een van de bovenstaande gebieden.

hands, team, united-1917895.jpg

Met werk je samen

Baseline Sport en Talentmanagement is een instituut die trainingen en opleidingen aanbiedt aan organisaties. Daarnaast individuele begeleiding trajecten geeft voor personeel en topsporters. Jouw collega’s identificeren zich graag met vakmanschap, sport en persoonlijke ontwikkeling. Ieder teamlid heeft de interne motivatie om de beste versie van zichzelf te worden. Dat betekent dat we het vermogen hebben om met feedback naar onszelf te kijken. Is dit een organisatie met de mensen met wie je graag samen werkt? Dan zien we graag je sollicitatie! 

Jouw Sollicitatie

Wanneer je na het lezen van deze vacatures nog vragen hebt of enthousiast bent geworden, en je jezelf al helemaal kunt voorstellen om samen met ons het beste uit jezelf en elkaar kunt halen, neem dan contact op met Yorick de Lange op 06-1103 5400 of via info@baseline-stm.nl.