Missie

Ieder mens is uniek en heeft zijn of haar eigen talenten en persoonlijkheid. Op het werk verliezen medewerkers die ‘eigen ik’ vaak uit het oog door de organisatiecultuur, onder druk van collega’s of invloeden van buitenaf. Hun authenticiteit maakt plaats voor een rollenspel. Persoonlijke ‘superpowers’ sneeuwen onder, talenten komen onvoldoende tot hun recht en er kan miscommunicatie ontstaan.

Dat is jammer. Voor de organisatie, maar ook voor de medewerker zelf.

Inzetbaar

De werkwijze van Baseline-STM geeft tools in handen om van een afdeling (weer) een krachtig team te maken. Met het juiste leiderschap worden unieke talenten herontdekt, verbetert de onderlinge communicatie en groeit de samenwerking. Het resultaat? Een productievere, efficiëntere organisatie, waar mensen met plezier werken.  

Maatwerk

Op basis van de intake bepalen we welke ontwikkelingsstrategie we kiezen. Daarbij richten we ons vooral op het ontwikkelen van krachtig leiderschap, dat niet gebaseerd is op macht, maar juist  op authenticiteit en waardering voor de ander.

Aanpak

  • Structuur aanbrengen
  • Simpel benaderen van complexe vraagstukken
  • Duidelijke communicatie
  • Gedisciplineerd bezig zijn
  • Praktische aanpak die je direct kunt toepassen

Wij leren jou hoe je als manager mensen kunt inspireren en beter kunt laten functioneren. Door jouw eigen talent in te zetten en jezelf te zijn groeit je natuurlijk leiderschap. Je boekt meer resultaat, terwijl het je energie oplevert.

Ons motto is niet voor niets: “Door dichtbij jezelf te blijven kom je veel verder”. Dat is beter voor jou, maar ook beter voor je team en organisatie.