Vacature: Online Marketeer

JIJ!

Online Marketeer 

Regio: Zuid – Holland

Vestiging locatie: Rijswijk

Specialisatie:

  • Marketing
  • Social Media
  • Communicatie
  • Sales
  • Plannen

Certificering: 

  • Diploma’s 
  • Certificaten 

 

Wie ben je

Je bent een online marketeer die naast een gedegen opleiding een passie en doelen heeft in het leven. Je bent proactief en resultaat gericht. Een prettige collega die graag in een dynamisch en ambitieus team komt werken.

Je bent per september 24-40 uur per week beschikbaar.

Hoe je werkt

Uitstekende communicatieve en didactische vaardigheden.
Een passievolle professional, klantvriendelijk met een sterke focus op resultaat.

Je werkt mee op onze marketing- en communicatieafdeling, waar voortdurend nieuwe uitdagingen voor jou zijn. Denk hierbij aan het meeschrijven van nieuwsbrieven en websiteteksten, het maken van mailingconcepten en het verzorgen van sociale media content (video en tekst). Jouw frisse blik, inzichten en adviezen zorgen ervoor dat wij de doelgroep nog beter gaan bereiken! Wij waarderen daarbij jouw eigen inbreng. Graag gaan wij met jou in gesprek om te ontdekken wat jouw kijk is en ook hoe je jouw ideale werk vorm wilt geven (ja, autonomie vinden we belangrijk).

Jouw ervaring

Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde opleiding in de richting van Marketing en/of Communicatie.

 

Met werk je samen

Baseline Sport en Talentmanagement is een instituut die trainingen en opleidingen aanbiedt aan organisaties. Daarnaast individuele begeleiding trajecten geeft voor personeel en topsporters. Jouw collega’s identificeren zich graag met vakmanschap, sport en persoonlijke ontwikkeling. Ieder teamlid heeft de interne motivatie om de beste versie van zichzelf te worden. Dat betekent dat we het vermogen hebben om met feedback naar onszelf te kijken. Is dit een organisatie met de mensen met wie je graag samen werkt? Dan zien we graag je sollicitatie! 

Wat jij krijgt van ons

Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden.
Een uitdagende functie waarin je veel eigen verantwoordelijkheid krijgt en waar ruimte is om te groeien.
Een creatieve, open en informele organisatie met prettige collega’s die vanuit passie en enthousiasme hun vak uitoefenen.

Jouw Sollicitatie

Wanneer je na het lezen van deze vacatures nog vragen hebt of enthousiast bent geworden, en je jezelf al helemaal kunt voorstellen om samen met ons het beste uit jezelf en elkaar kunt halen, neem dan contact op met Yorick de Lange op 06-1103 5400 of via info@baseline-stm.nl.