John van der Haven

Trainer/coach
Regio
Zuid-Holland
Vestiging locatie
Leiderdorp
Specialisaties
  • NLP
  • Sales
  • Leiderschap
  • Communicatie
Certificaties
  • NLP Practitioner
  • NLP Master Practitioner
  • NLP Advanced Master Practitioner
  • NLP Coach
  • NLP Trainer

Wie ik ben

John van der Haven (24-05-1975, Leiden), woonachtig in Leiderdorp en getrouwd met Zaphra. Wij hebben twee kinderen Jill en Yannick. Ik houd van sport, (bord)spelletjes en ik houd ervan om jou te helpen. Jou persoonlijk in je business of om je team beter te laten renderen of misschien struggle je met een angst of fobie. Ik help je graag!

Meer dan 20 jaar heb ik in de Sales gewerkt. Daarbij ben ik mijzelf altijd blijven ontwikkelen middels boeken, podcast, training en opleiding. Mijn motto is dan ook “Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden”. Echter, aan de meeste trainingen had ik weinig tot niets. Totdat ik in aanraking kwam met NLP. Vanaf toen ging ik “down the rabbit hole”.

Toen ik mijn eerste NLP certificaat behaalde was ik 44 en kon ik maar 1 ding bedenken. Had ik dit allemaal maar 20 jaar eerder geleerd toen ik 24 was. Wat had mij dat enorm veel geholpen. Privé, in mijn werk, in mijn relaties. Eigenlijk in heel mijn leven.

Naast mij in de zaal zat een man van 64, hij dacht: “had ik dit allemaal maar 20 jaar eerder geleerd toen ik 44 was…”

“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now!”

Hoe ik werk

Voor heel veel coaches geldt dat zij een ander wel goed kunnen vertellen hoe het moet, maar dit vergeten op zichzelf toe te passen. De schoenenpoetser met ongepoetste schoenen. Ik kan en doe beide.

Dat doe ik snel, down to earth, zonder nonsens en met een duidelijke en heldere uitleg. Een stijl die ik ook toepas bij mijn effectieve en direct toepasbare workshops en trainingen.

Mijn ervaring

Binnen mijn sales ervaring heb ik namens TechnoGym Benelux op het hoogste niveau onder andere fitness, wellness en voetbalclubs alsmede fysiotherapeuten geadviseerd op het gebied van fitnessapparatuur.

Daarnaast ben ik eigenaar van Toolbox Training & Coaching waarbij ik naast individuele coaching tevens incompany workshops en trainingen verzorg.

Bovendien ben ik de initiatiefnemer en organisator van de Voel Je Goed Avond in Theater Toverlei in Leiderdorp.