Mindset Als Gamechanger, instant boost:

Werkt jouw team steeds meer op de automatische piloot? Dreigt de positiviteit weg te vloeien? Mis je af en toe de echte verbinding tussen de teamleden? Kortom, kan jouw team wel een mentale opkikker gebruiken, maar heb je geen zin in lange trajecten? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Met deze compacte training van Baseline STM trakteer je jouw teamleden in één dag op een geweldige boost voor hun mindset. Precies wat jij en jouw team nodig hebben!

Een positieve mindset is de sleutel tot betere teamprestaties. Zo werkt dat in de topsport én binnen organisaties.
Waar topsporters zich richten op het behalen van overwinningen en het bereiken van doelen, streven teams in een organisatie naar een goede kwalitatieve en kwantitatieve productiviteit.

Deze transformatie start met een goede verbinding en een positieve mindset. Want als de sfeer en motivatie eenmaal goed zijn, halen mensen het beste uit zichzelf en volgen de prestaties als vanzelf.

Positieve instelling
In de topsport is een positieve mindset een essentiele voorwaarde voor succes op het hoogste niveau. Atleten die geloven in hun eigen kracht en het potentieel van hun team, leveren topprestaties. Ze houden van uitdagingen en zien tegenslagen als kansen om te groeien en sterker te worden.

Vertaal deze mindset eens naar het bedrijfsleven. Als teamleden een positieve instelling hebben, overwinnen ze makkelijker obstakels en halen zij meer voldoening uit hun werk. Dat komt niet alleen de werksfeer ten goede, maar ook de productiviteit!

Enthousiasme wint
Een enthousiaste mindset verbetert de teamdynamiek en draagt bij aan een cultuur van betrokkenheid en prestaties. Dat geldt in de sport, maar is net zo belangrijk in een organisatie.
Passie en enthousiasme van één teamlid inspireert het hele team. Zij willen dit ook! De teamleden raken gemotiveerd om ook hun grenzen te verleggen en het beste uit zichzelf te halen. Zo verspreidt het enthousiasme zich razendsnel als een olievlek.

Mindset zorgt voor veerkracht
Topsporters staan nogal eens voor uitdagingen en tegenslagen. Een veerkrachtige mindset zorgt dat ze doorzetten, hun grenzen verleggen en blijven streven naar succes.

Ook dit inzicht uit de sportwereld nemen we graag mee naar jouw organisatie. We leren je teams hoe ze zich door een positieve mindset aan kunnen passen aan veranderingen en tegenslagen weten te overwinnen. Veerkrachtige medewerkers blijven makkelijker gefocust op hun doelen, ook als het even tegenzit.
Bovendien zal je merken dat het creatieve, innovatieve denkvermogen toeneemt en het makkelijker wordt om concurrenten nét dat stapje voor te blijven.

Gun jouw team ook die positieve Mindset
Het mag duidelijk zijn: een positieve, enthousiaste mindset kan een team transformeren. Er ontstaat een cultuur waarin teamleden gedijen en zich gewaardeerd voelen. De motivatie groeit, de samenwerking verbetert aanzienlijk en de teamprestaties worden verbeterd.

Voor wie
Deze korte training van Baseline STM is geschikt voor ieder team dat een extra boost kan gebruiken. In één dag wordt een belangrijke verbinding gelegd tussen de succesformule uit de topsport en jouw team of organisatie.

Wij nemen op een heldere, aansprekende manier mensen mee in de positieve mindset en veerkracht van sporters. Het resultaat van deze training laat zich meestal snel zien. Door nieuwe energie, heldere communicatie en een echt teamgevoel. Precies wat jouw organisatie nodig had!

Informatie

Wat onze klanten zeggen

“Met kleine handvaten werden we wijzer het werkveld in gestuurd”

5/5

ROC Mondriaan

“Wist niet dat er zoveel verschillende facetten invloed hadden op je algemene mindset”

5/5

Afdeling ICT

“Ongekend dat wij in zo’n korte tijd zoveel kunnen leren”

5/5

Gemeente Den Haag

Trainers

John van der Haven

Trainer/coach

Yorick de Lange

Oprichter Trainer/coach

Schrijf je in voor Mindset Als Gamechanger, instant boost:

Aanvraag voor Mindset Als Gamechanger, instant boost:

Naam *
Bedrijf *
E-mail *
Telefoon *
Aantal personen *
Aanvullende informatie