Leiderschaps­ontwikkeling

Een gemotiveerd, positief team, waarin mensen hun kwaliteiten optimaal kunnen inzetten en zorgen voor output van hoge kwaliteit. Is dat ook jouw droom als leidinggevende, maar weet je nog niet precies hoe je dat kunt bereiken? Dan is onze training Leiderschapsontwikkeling perfect voor jou.

Zoals topsporters kunnen trainen om de beste versie van zichzelf te worden, kan ook jij jouw leiderschapskwaliteiten verder ontwikkelen. Je kunt leren om jouw team lekker te laten draaien, zonder dat jij jezelf voorbijloopt. Baseline STM kan jou daarbij helpen.

Motiverend leiderschap inspireert
Succesvolle coaches en teamleiders hebben niet alleen een heldere visie, maar ook de capaciteit om anderen te inspireren en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Ze tonen leiderschap door hun acties, communicatie en besluitvorming.

Je hoeft niet geboren te zijn met managerskwaliteiten om een goede leider te worden. Iedere leidinggevende kan zijn of haar talenten verbeteren en verder ontwikkelen, en leren om mensen te inspireren om hun potentieel te benutten. Het is vooral een kwestie van het nemen van de juiste stappen.

Jouw afdeling is een topsportteam
Succesvolle sportcoaches weten hoe ze individuele sporters zich kunnen laten ontwikkelen door hun talenten te benutten en eenheid binnen het team te creëren. Met positieve feedback, begeleiding en motivatie halen de coaches het beste uit hun atleten.

Leiderschapsontwikkeling heeft veel gemeen met het coachen van een topsportteam. In succesvolle organisaties halen ook leiders met goede coachingsvaardigheden het beste in hun team naar boven.

Laat je inspireren door de wereld van topsport.
Leer hoe je, door zelf voortdurend te blijven leren en groeien, het verschil kunt maken in jouw organisatie, net zoals een succesvolle coach het verschil maakt in een sportteam.

De training Leiderschapsontwikkeling van Baseline STM heeft al tientallen managers geleerd hoe zij hun teams effectief kunnen leiden, motiveren en inspireren. Gun jezelf én jouw organisatie ook die positieve transformatie.

Gebruik ook jouw volledige potentieel

Onze training is een stevige stap naar jouw next level en daarmee naar dat van jouw team. Je zoomt in op de leiderschapsstijl die bij jou past en leert hoe je betere resultaten boekt door dicht bij jezelf te blijven.

Je krijgt geen standaardprogramma aangeboden. Op basis van een intakegesprek stellen wij een maatwerktraject samen, dat helemaal past bij jouw ontwikkelbehoefte.

‘On the Job’ -aanpak

Baseline STM ziet de ontwikkeling van leiderschap als een duaal proces. Onze intensieve training Leiderschapsontwikkeling zorgt natuurlijk voor een vliegende start.
Daarna is wedstrijdritme nodig voor een succesvolle implementatie van wat je geleerd hebt. Het ontwikkelen van leiderschap is immers een echt “on the job”- proces. En dat is natuurlijk ook het leukst.

Het ‘on the job’-deel komt goed aan bod tijdens onze training Teamontwikkeling. Tijdens deze training draai je niet alleen het programma mee, maar kun je ook direct jouw rol als teamleider oppakken.
Je brengt wat je hebt geleerd dus meteen in praktijk. Het fijne van deze aanpak is dat er gedurende de hele training een ervaren coach naast je staat. Je kunt dus rekenen op een steuntje in de rug én waardevolle feedback.

Voor wie

Wil je als leidinggevende steviger in je schoenen staan en meer gebruik maken van jouw persoonlijke talenten? Dan past deze training bij jou. Dankzij de flexibele, individuele invulling van het programma is de training Leiderschapsontwikkeling van Baseline STM geschikt voor beginnende én ervaren leidinggevenden.

Bovendien snijdt het mes aan twee kanten. Je zult namelijk al snel ervaren dat je, door jouw eigen groei en ontwikkeling, ook jouw team meeneemt naar een hoger “spelniveau.”

Informatie

Wat onze klanten zeggen

“Leiderschap terug gebracht naar de basis, heerlijk!”

5/5

Racketcentrum Schiedam

De trainingen snijden echt hout, zowel de teamleiders als organiatie leert hier veel van.

5/5

Gemeente Den Haag

“Het duaal leren, theorie en praktijk sprak mij erg aan”

5/5

ASVZ Teamleider

Trainers

Hicham Mgharbi

Trainer/coach

John van der Haven

Trainer/coach

Yorick de Lange

Oprichter Trainer/coach

Schrijf je in voor Leiderschaps­ontwikkeling

Aanvraag voor Leiderschaps­ontwikkeling

Naam *
Bedrijf *
E-mail *
Telefoon *
Aantal personen *
Aanvullende informatie