Mentale Teambuilding

Er is geen betere investering dan investeren in je team!

.

Waarom mentale teamtrainingen:
Nou, laten we het simpel houden: onze teams hebben het nodig. In deze razendsnelle, veeleisende wereld is het cruciaal dat we hen uitrusten met de tools om stress te beheren, effectief te communiceren en samen te werken.

Door mentale teamtraining investeren we niet alleen in hun professionele groei, maar ook in hun welzijn. Laten we eerlijk zijn, de druk van het werk en het moderne leven kan behoorlijk zwaar zijn. We willen dat onze teams gedijen, niet alleen overleven.

Dus laten we hierin investeren. Laten we een cultuur bevorderen waarin onze teams zich ondersteund en gewaardeerd voelen. Want uiteindelijk draait het niet alleen om winst, maar ook om de mensen die het werk mogelijk maken.

Doel van mentale teamtrainingen:

  1. Sterker teamgevoel: Met mentale training bouwen we aan hechtere teams. Het gaat erom dat we elkaar echt leren kennen, vertrouwen opbouwen en samen groeien. Het is als het versterken van de band tussen vrienden.
  2. Beter communiceren: Deze trainingen helpen ons om duidelijker en effectiever te communiceren. We leren niet alleen luisteren, maar ook hoe we onze gedachten en gevoelens op een begrijpelijke manier kunnen delen. Het gaat erom dat we elkaar echt begrijpen.
  3. Stress onder controle houden: Het leven kan behoorlijk stressvol zijn, vooral op het werk. Met mentale training leren we technieken om met die stress om te gaan, zodat we veerkrachtiger en kalmer kunnen blijven, zelfs in uitdagende situaties.
  4. Betere probleemoplossers worden: Door onze mentale vaardigheden te verbeteren, worden we ook betere probleemoplossers. We leren creatiever te denken en nieuwe manieren te vinden om obstakels te overwinnen. Het is als een mentale work-out voor onze geest.
  5. Prestaties naar een hoger niveau tillen: Als individu en als team streven we naar de beste prestaties. Met mentale training kunnen we onze concentratie, focus en zelfbeheersing verbeteren, wat uiteindelijk leidt tot betere resultaten en meer voldoening in ons werk.
  6. Constructief conflicten oplossen: Conflicten zijn onvermijdelijk, maar met de juiste training kunnen we ze op een constructieve manier aanpakken. We leren hoe we onze meningsverschillen kunnen bespreken en oplossen, zonder de samenwerking in gevaar te brengen. Het gaat erom dat we sterker uit conflicten komen.
  7. Ontwikkeling van leiderschap: Leiderschap draait niet alleen om het nemen van beslissingen, maar ook om het inspireren en ondersteunen van anderen. Met mentale training kunnen we onze leiderschapsvaardigheden versterken, zodat we een positieve en ondersteunende omgeving kunnen creëren voor ons team. Het gaat erom dat we anderen kunnen leiden op een manier die hen motiveert en inspireert.

Wij bieden een veelvoud aan verschillende mentale teamtrainingen aan.
Door de unieke samenwerking met de Uithof (de grootste overdekte sportcentrum van ons land)
kunnen wij onze activiteiten combineren.
De meest gekozen training van 2023 is de interactieve mentale teamteamtraining waarbij we persoonlijkheidstypen analyse doen via motorische testjes (ActionTypes).
Dit doen wij een interactieve workshop van 2,5 / 3 uur.
Wij gaan dan mede specifiek in op een door de organisatie gekozen thema: bijvoorbeeld samenwerking, communicatie, omgaan met stress, leiderschap e.d.
We kunnen voor, tijdens of na de workshop een activiteit doen waarbij dit thema goed tot zijn recht kan komen. Denk bijvoorbeeld aan: Curling, ijshockeyclinic (oktober – maart) Bok, expeditie Robinson, Outdoor adventure, Topzone, Krav Maga e.d.  (gehele jaar door)

Tijdens deze activiteit lopen de mentale trainer(s) met de groep mee en observeert wat er gebeurd in de groep en koppelt dit na deze activiteit terug.

Men krijgt naast een persoonlijkheid voorkeur profiel ook het teamprofiel mee aan de einde van de dag. Mocht je de een hele dag beschikbaar hebben stellen wij twee activiteiten voor met deze workshop en boost je je team aardig wat positieve energie in!

Kijk hieronder naar de recensies van deelnemers van vorig jaar en of de hierboven genoemde training in combinatie met Krav Maga.

“Laten we echt investeren in ons team voor groei en veerkracht! Mentale teamtrainingen brengen niet alleen waardevolle ontwikkeling voor ons team, maar zijn ook fiscaal slim. Het gaat niet om een gewoon uitje; het is een solide investering waarmee we ons team écht versterken en het maximale halen uit onze inzet. Laten we samen werken aan een krachtiger, gezonder en succesvoller team!”

Informatie

Wat onze klanten zeggen

Voor mij nu 2 weken geleden dat ik de workshop mocht volgen, super veel aan gehad, me wederom gesterkt in het pad dat ik nu aan het volgen ben. Enorm bedankt voor de inzichten, dat via mijn lichaam ook al duidelijk is hoe ik in mijn basis in elkaar steek, bijzonder! Maar het klopt als een bus 😇. Bedankt!!

5/5

Vanessa Meijer

“Eén van de meest inspirerende teamtrainingen die wij hier gehad hebben”

5/5

ASVZ

De trainingen snijden echt hout, zowel de teamleiders als organiatie leert hier veel van.

5/5

Gemeente Den Haag

Trainers

Yorick de Lange

Oprichter Trainer/coach