Team­ontwikkeling

Bouw een gemotiveerd team met de mindset van topsporters

Herken je dit? Je hebt het gevoel dat er meer in je team(s) zit, maar weet niet precies wat. Je ziet de wil bij je teamleden, maar er lijken blokkades te zijn die zich moeilijk laten opheffen. Medewerkers geven aan dat ze duidelijkheid missen. In doelen, communicatie en onderlinge samenhang, maar ook in zichtbaarheid en daadkracht bij hun manager. Iedereen ervaart steeds meer druk, verloop en verzuim liggen op de loer.

Kortom: output, kwaliteit, onderlinge verbinding en werkplezier lopen terug. En jij als leidinggevende wil je team graag motiveren en faciliteren, maar weet niet goed waar het beter of anders kan.

Gun jezelf, je teams en je organisatie nieuwe, positieve energie. Maak de weg snel en blijvend vrij met Baseline STM.

Groei door bij jezelf te blijven

Je ziet het in de topsport: teveel druk kan prestaties behoorlijk in de weg staan. Pas als de druk verlaagd wordt, presteren de sporters vrij en onbevangen. Door die nieuwe ruimte kan er op een natuurlijke manier worden gescoord, zonder dat het onnodige energie kost.

Die wetenschap kan Baseline STM in iedere organisatie toepassen. Dankzij onze unieke, innovatieve methode leren mensen hoe zij dicht bij zichzelf kunnen blijven, met hun eigen kernwaarden als vertrekpunt. Belemmeringen verdwijnen door gebruik te maken van de krachten die al in henzelf aanwezig zijn Dat zorgt voor ontspanning en een blijvende, positieve mindset.

In 5 dagen een stevige basis voor teamvorming en leiderschap.

In dit korte, maar intensieve traject staan teamvorming en leiderschap centraal. Op basis van de methode van Newman worden visie en werkethiek in vijf praktische stappen geïmplementeerd. Na deze training zijn de team- en organisatiewaarden niet alleen helder benoemd, maar ook stevig verankerd.

Onze training Teamontwikkeling geeft richting en zorgt voor inspiratie. Als leidinggevende denk je na over jouw eigen identiteit, en welke waarden voor jou persoonlijk belangrijk zijn. Je ontdekt de gemeenschappelijke waarden, en hoe je deze samen met jouw team kunt inzetten.

Duale aanpak voor duurzame verandering

Bij de training Teamontwikkeling ligt de focus op de onderlinge samenwerking van het team, en hoe de teamleden hun prestaties kunnen verbeteren. De teamleider speelt hierbij een belangrijke rol. Al tijdens de training neemt hij of zij het voortouw door de leiderschapsrol effectief in te vullen.

Voor een optimaal effect raden wij leidinggevenden aan om eerst onze training ‘Leiderschapsontwikkeling’ te volgen. Als hij of zij vervolgens sámen met het team het traject ‘Teamontwikkeling’ doorloopt, kan het eerder geleerde direct in praktijk worden gebracht.
Doordat de leidinggevende in deze tweede fase een andere rol krijgt, tillen we het team naar een hoger niveau én trainen we het teamleiderschap. Een win-win situatie dus!

Maatwerk met modules

Voor ons is ieder mens en elke organisatie uniek. Wij kennen daarom geen ‘one size fits all’-aanpak. Wij hebben een breed scala aan verschillende modules, die naar behoefte kunnen worden ingezet. Bij Baseline STM kun je dus rekenen op een optimale maatwerkoplossing voor jouw organisatie.

Inhoud

Wij gebruiken een duale methode, die gebaseerd is op Psychometrics, Situatief Leiderschap (Hersey & Blanchard) en Tuckman. In 4-5 dagen wordt veel zelfinzicht verkregen onder begeleiding van een ervaren coach. Visie, cultuur en werkethiek worden geïmplementeerd, je leert de team- en organisatiewaarden benoemen en zorgt er samen voor dat deze ook goed worden geborgd.

Voor wie

Teamontwikkeling van Baseline STM is ideaal voor elke afdeling of team dat op zoek is naar een duurzame onderlinge verbinding. Vanuit een positieve mindset ontstaat er echte synergie tussen de teamleden. Door de energieke flow en verbeterde communicatie groeit het werkplezier aanzienlijk en wordt het team productiever.

Tuckman model

Maatwerk met modules

Voor ons is ieder mens en elke organisatie uniek. Wij kennen daarom geen ‘one size fits all’-aanpak. Wij hebben een breed scala aan verschillende modules, die naar behoefte kunnen worden ingezet. Bij Baseline STM kun je dus rekenen op een optimale maatwerkoplossing voor jouw organisatie.

Wil je jouw team en jezelf laten groeien? Neem contact op voor meer informatie!

Informatie

Wat onze klanten zeggen

Voor mij nu 2 weken geleden dat ik de workshop mocht volgen, super veel aan gehad, me wederom gesterkt in het pad dat ik nu aan het volgen ben. Enorm bedankt voor de inzichten, dat via mijn lichaam ook al duidelijk is hoe ik in mijn basis in elkaar steek, bijzonder! Maar het klopt als een bus 😇. Bedankt!!

5/5

Vanessa Meijer

“Eén van de meest inspirerende teamtrainingen die wij hier gehad hebben”

5/5

ASVZ

“Wat een booster je kan geven met zo’n training”

5/5

Racketcentrum Schiedam

Trainers

Hicham Mgharbi

Trainer/coach

John van der Haven

Trainer/coach

Yorick de Lange

Oprichter Trainer/coach

Schrijf je in voor Team­ontwikkeling

Aanvraag voor Team­ontwikkeling

Naam *
Bedrijf *
E-mail *
Telefoon *
Aantal personen *
Aanvullende informatie