Topsport­begeleiding

Algemeen

Bij Baseline Sport & Talent Management draait alles om jouw passie voor sport en ons streven naar expertise om jou naar de top te brengen. Met onze ervaren coach, Yorick de Lange, hebben talloze Nederlandse topsporters uit de tennis- en padelwereld al de verfrissende, motiverende aanpak ervaren die hen naar nieuwe hoogten heeft gebracht.

Wat mag je verwachten:

Yorick helpt je op een no-nonsense manier om jouw voorkeursstijlen te ontdekken en jouw talenten verder te ontwikkelen. Bij ons draait het om een mix van plezierige theorie en praktijk, waarbij reflectie en beweging hand in hand gaan. De resultaten zijn verbluffend; niet alleen een hogere plaats op de wereldranglijst, maar ook een betere balans en meer plezier in jouw leven.

Voor wie is dit:

Onze aanpak is er voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen, ongeacht leeftijd of speelniveau. Yorick heeft ruime ervaring in het coachen en begeleiden van spelers in verschillende leeftijdscategorieën en speelklassen. Hij past zijn aanpak moeiteloos aan bij jouw individuele behoeften.

Samen op reis naar succes:

Bij ons staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Je kunt rekenen op een coach die jouw unieke talenten en behoeften erkent en daarop focust. We bieden diepgaand inzicht in jouw voorkeursstijlen en hoe deze jouw prestaties beïnvloeden. Samen tillen we jouw vaardigheden naar een hoger niveau, terwijl we ook ondersteuning bieden bij het vinden van balans tussen sport en jouw dagelijks leven.

Ben je klaar om jouw topniveau te bereiken? Neem vandaag nog contact met ons op en begin aan jouw reis naar succes met Yorick de Lange en Baseline Sport & Talent Management.

Informatie

Wat onze klanten zeggen

“Leiderschap terug gebracht naar de basis, heerlijk!”

5/5

Racketcentrum Schiedam

Trainers

Yorick de Lange

Oprichter Trainer/coach

Schrijf je in voor Topsport­begeleiding

Aanvraag voor Topsport­begeleiding

Naam *
Bedrijf *
E-mail *
Telefoon *
Aantal personen *
Aanvullende informatie