Workshop ActionTypes Approach

Algemeen

Tijdens de Olympische Spelen is het je waarschijnlijk opgevallen: de verschillen in de topsport worden steeds kleiner en als trainer/coach ben je genoodzaakt om te innoveren, wil je concurrenten voorblijven. Die noodzaak is er niet alleen in de topsport, maar ook in de breedtesport. Het is daarom van groot belang om je te blijven ontwikkelen. Het verschil start al bij de basis!

Inhoud

De ‘Be like me’ en ‘One fits all’ aanpakken behoren echt tot het verleden. We moeten meer en beter naar de behoeften en voorkeuren van de individuele sporters kijken. Zo kunnen we ze verder helpen, want als je doet wat je deed, krijg je wat je kreegTijd voor een andere aanpak: trainen en coachen met behulp van actiontypes.

De afgelopen jaren heb ik mij, naast het opleiden van kandidaat-tennisleraren op het ROC Mondriaan Lifestyle, Sport en Bewegen in Delft, verder ontwikkeld als tennisleraar en coach op het gebied van ‘Move to your next level’. De inzichten en resultaten zijn goed én veelbelovend.

Effectiever leren coachen en trainen met behulp van actiontypes

Tijdens de workshop laten wij de deelnemers de beginprincipes van deze coaching- en trainingsbenadering ervaren. Ons speerpunt ligt op de motorische voorkeuren en het coachen hierop. Naast de achtergelegen theorie gaan wij ook de baan op, om direct aan de slag te gaan met deze materie.

Informatie

Wat onze klanten zeggen

Trainers

Schrijf je in voor Workshop ActionTypes Approach

Aanvraag voor Workshop ActionTypes Approach

Naam *
Bedrijf *
E-mail *
Telefoon *
Aantal personen *
Datum *
Aanvullende informatie